Onze service

Onze service


Eerlijke prijzen

De (relatie)geschenken die Tinwinkel.nl bedenkt en maakt, zijn ‘uniek’ en ‘exclusief’. Grote woorden, maar we durven deze woorden zonder schroom te gebruiken. Gewoon, omdat het klopt. Bovendien: voor een ‘exclusief’ product moet vaak flink in de buidel worden getast. Bij ons niet. Wij hanteren scherpe, realistische en daarmee eerlijke prijzen. Zo maken we onze (relatie)geschenken voor elk budget aantrekkelijk. 


Custom made (relatie)geschenken

U kunt bij Tinwinkel.nl ook kiezen voor een (relatie)geschenk op maat. U bepaalt dan zelf wat het thema en ontwerp wordt. Op basis van uw budget en de gewenste oplage ontwerpen wij voor u een model van was. Pas als u akkoord bent met het ontwerp, gaan we dit produceren. Dit ontwerp gebruiken we exclusief voor het gieten van úw (relatie)geschenk. Alleen voor u dus, niet voor andere klanten.


Levertijd

Een aantal zaken zijn van belang voor de levertijd. Uiteraard is het afhankelijk van het aantal beelden wat u bestelt en of u een aanpassing/ aanpassingen wenst  op een  beeld uit onze webshop. Onze beelden worden allemaal met de hand gemaakt, dit geeft ook het exclusieve karakter aan onze collectie; het is geen masaproduct. Kortgezegd, het is geen "druk op de knop" product, vandaar dat het arbeidsintensieve producten zijn.  Indien een beeld op vooraad is dan kunt u rekenen op een snelle  levertijd. Indien het niet op voorraad is  dan  maken wij het bestelde beeld. De levertijd is dan langer. Wij zullen in dit geval altijd contact met u opnemen en overleggen wanneer het geleverd kan worden.  Omdat wij meestal flexibel zijn in onze  planning  leveren wij vrijwel altijd op het door de klant gewenste moment.


Verschillende mogelijkheden

De geschenken in de webshop hebben meestal een marmeren voeten. Wilt u liever een andere voet, bijvoorbeeld van tin? Op de prijs heeft dit in de regel nauwelijks invloed. Aan u de keuze.


Prijs op maat

De artikelen in onze webshop hebben een vaste prijs per stuk, inclusief btw. Bestelt u meer dan vijf exemplaren? Dan ontvangt u korting. De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal artikelen dat u koopt. Wij geven u graag meer informatie.


Geen gedoe met inschrijven, inloggen en accounts aanmaken...

U kent het misschien wel. U heeft een leuk artikel gezien en wilt dit online bestellen. Maar dan begint ‘het gedoe’: inschrijven, account maken, gebruikersnaam, het zoveelste wachtwoord bedenken, bevestigen via een e-mail...

Daar doen wij niet aan mee. Tinwinkel.nl werkt eenvoudig: winkelen, bestellen en afrekenen. Meer is het niet. Zonder gedoe.


Geen kleine lettertjes

Pagina's vol kleine lettertjes over aansprakelijkheden, rechten en plichten? Nee, bij ons geen kleine lettertjes. In onze voorwaarden vertellen we in heldere bewoordingen wat we van elkaar verwachten. Duidelijk, eerlijk en transparant.

CONTACTINFORMATIE

  Tinwinkel.nl

  Wittenburg 143

  3862 ED NIJKERK


  info@tinwinkel.nl


 06 - 1185 1776

 033 - 246 1096


 

NIEUWS


20 oktober 2020

Er staan weer nieuwe producten in onze webshop!


3 juli 2020

We hebben weer nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment

BETAALMOGELIJKHEDEN


Bij aankopen uit de webshop kunt u online betalen met onder andere uw creditcard  en Ideal. Zakelijke betalingen worden gefactureerd.

Copyright © 2018 alle rechten voorbehouden - tinwinkel.nl   |   Home   |     tinwinkel.nl is onderdeel van Graphic Sound VOF