Over ons

Over ons


In 2003 zijn we begonnen met het verkopen van tinnen sculpturen. Wij werken nauw samen met een aantal kunstenaars en een ambachtelijke tingieter. Daarom kunnen we tijdens het productieproces snel schakelen. Tinwinkel.nl is een klein bedrijf met een no-nonsensecultuur. Wij zijn flexibel en verkopen op voorhand nooit nee. Onze kracht ligt in korte lijnen, in ‘afspraak is afspraak’ en in een persoonlijke en prettige samenwerking.


We hanteren scherpe prijzen. Voor vrijwel elk budget maken we unieke sculpturen. Eén enkel cadeau of een unieke serie, het kan allemaal bij ons.


wij maken

 unieke

 producten

tegen scherpe

prijzen

Tin is een witmetaal. Je kunt dit metaal op verschillende manieren afwerken. In een antieke kleur, mat of hoog gepolijst. De hoog gepolijste versie noemen we zilvertin. Rijke Nederlanders kochten vroeger een koffie- of theeservies van zilver. Dat was kostbaar en gaf je aanzien. Mensen die wat minder te besteden hadden, lieten een servies van zilvertin maken. De tingieter polijstte dan het tinnen servies totdat het materiaal glom als een spiegel en een zilverwitte kleur had. De kopers van een zilvertinnen servies hadden behalve de prijs nog een belangrijk voordeel: zij hoefden hun servies maar één keer per jaar te poetsen om het glimmend te houden. De rijken met hun zilveren servies moesten elke week met de poetsdoek aan de gang.

In onze webshop ziet u mooie voorbeelden van de verschillende verschijningsvormen van tin.


U kunt bij Tinwinkel.nl terecht voor een prachtig geschenk of een serie unieke relatiegeschenken. Geïnteresseerd? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier of bel ons via 033-2461096.

VAN IDEE TOT EINDPRODUCT


"We hanteren scherpe prijzen. Voor vrijwel elk budget maken we unieke sculpturen. Eén enkel cadeau of een unieke serie, het kan allemaal."

CONTACTINFORMATIE

  Tinwinkel.nl

  Wittenburg 143

  3862 ED NIJKERK


  info@tinwinkel.nl


 06 - 1185 1776

 033 - 246 1096


 

NIEUWS


20 oktober 2020

Er staan weer nieuwe producten in onze webshop!


3 juli 2020

We hebben weer nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment

BETAALMOGELIJKHEDEN


Bij aankopen uit de webshop kunt u online betalen met onder andere uw creditcard  en Ideal. Zakelijke betalingen worden gefactureerd.

Copyright © 2018 alle rechten voorbehouden - tinwinkel.nl   |   Home   |     tinwinkel.nl is onderdeel van Graphic Sound VOF