Penningen

PENNINGEN


Torenpenning

In 2012 werd de kerktoren van  Grote- of St. Catharinakerk van Nijkerk  door de RKK uitgeroepen tot de mooiste toren van Nederland.   Ter ere van deze gebeurtenis heeft Tinwinkel.nl een exclusieve penning laten ontwerpen door kunstenares Janneke Ros. Deze  Torenpenning is exclusief bij Tinwinkel.nl verkrijgbaar via onze webshop.  Deze penning wordt standaard geleverd in een luxe cadeauverpakking en een standaard van zilvertin.


Zelf een penning laten maken?

Dat kan!     Omdat het ontwerp van een penning maatwerk is  overleggen wij graag met u wat de specifieke wensen  zijn. De prijs is afhankelijk van de gewenste oplage, het ontwerp  en het gewenste gewicht van de penning.  Andersom is het ook mogelijk dat wij aan de hand van uw budget een ontwerp maken wat daar binnen past. Wij leveren graag exclusiviteit  voor elk budget! 


Een paar voorbeelden

Hieronder ziet u nog een 2-tal  ontwerpen die wij hebben gemaakt voor Friesland Promotie (een penning van zilvertin met daarin het Elfstedenkruisje, de schaats,  de  fierljepper, een  skûtsje en op de achtergrond de Friese vlag in het   silhouet van de provincie).    De tweede penning is gemaakt in opdracht van het Friesch Dagblad. Op deze penning de Friese vlag, het silhouet van de provincie en  een bezorger van de krant.  Het dagblad schenkt deze penning aan jubilerende bezorgers als waardering voor hun inzet.
Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?  Schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord en denken  met u mee. Altijd vrijblijvend!CONTACTINFORMATIE

  Tinwinkel.nl

  Wittenburg 143

  3862 ED NIJKERK


  info@tinwinkel.nl


 06 - 1185 1776

 033 - 246 1096


 

NIEUWS


20 oktober 2020

Er staan weer nieuwe producten in onze webshop!


3 juli 2020

We hebben weer nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment

BETAALMOGELIJKHEDEN


Bij aankopen uit de webshop kunt u online betalen met onder andere uw creditcard  en Ideal. Zakelijke betalingen worden gefactureerd.

Copyright © 2018 alle rechten voorbehouden - tinwinkel.nl   |   Home   |     tinwinkel.nl is onderdeel van Graphic Sound VOF