Kerstgeschenken

KERSTGESCHENKEN


Klassiek kerstpakket

Met een kerstgeschenk spreekt u uw waardering uit voor de inzet van uw medewerkers of de prettige samenwerking met uw zakenrelaties. Met een origineel kerstpakket krijgt uw boodschap extra glans. Of kiest u liever voor een klassiek kerstpakket met koekjes, pinda's, wijn en worst? Grote kans dat een deel  van de producten uit deze doos uiteindelijk over de datum in de kliko belanden. Kan dat niet anders? Zeker wel, wij hebben wel wat ideeën!


Wacht niet te lang...

Wij weten uit ervaring dat het verstandig is tijdig na te denken over het kerstgeschenk. Zeker als u op zoek bent naar een geschenk dat speciaal voor u wordt samengesteld, raden we u aan uiterlijk eind augustus in actie te komen. Als u rond die tijd contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat u op tijd uw prachtige en persoonlijke geschenk ontvangt. Wilt u uw geschenk op een bepaalde datum geleverd hebben? Geef ons uw voorkeur door en wij leveren uw geschenken af op de juiste dag, de juiste tijd en het juiste adres.

Een persoonlijk en origineel alternatief

Zoek niet langer. Speciaal voor u hebben we een aantal mooie geschenken samengesteld. Een prachtige fles wijn of een set mooie glazen in een luxe houten kistje, gecombineerd met een chic tinnen beeldje. Met als ‘finishing touch’ een document waarin de kunstenaar uitlegt wat het thema van het geschenk is.


Personaliseren van uw geschenk

Wilt u een bedrijfsboodschap meegeven aan uw geschenk? Ook dit verzorgen we graag voor u. Onze grafische afdeling maakt speciaal voor u een certificaat met daarop uw persoonlijke tekst en – als u dit wilt – het logo van uw bedrijf. Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd, drukken wij het certificaat en verpakken dit in de kistjes. Duur? Welnee, wij zien dit als een extra service. U betaalt niets extra’s!
 

CONTACTINFORMATIE

  Tinwinkel.nl

  Wittenburg 143

  3862 ED NIJKERK


  info@tinwinkel.nl


 06 - 1185 1776

 033 - 246 1096


 

NIEUWS


20 oktober 2020

Er staan weer nieuwe producten in onze webshop!


3 juli 2020

We hebben weer nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment

BETAALMOGELIJKHEDEN


Bij aankopen uit de webshop kunt u online betalen met onder andere uw creditcard  en Ideal. Zakelijke betalingen worden gefactureerd.

Copyright © 2018 alle rechten voorbehouden - tinwinkel.nl   |   Home   |     tinwinkel.nl is onderdeel van Graphic Sound VOF