Contact

CONTACT


Wilt u meer informatie? Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier. Wij zijn ook telefonisch en per mail bereikbaar. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze informatieve nieuwsbrief en like ons op Facebook!


 
 
 
Ja
Nee
 
Meer informatie over een cadeaubon
Meer informatie over de artikelen op deze site
Meer informatie over "custom made" artikelen
 
 
 

Wij zijn zuinig op uw privacy

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.


Tinwinkel.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.


Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten (bijvoorbeeld een bestelling via onze webshop of via ons contactformulier) vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tinwinkel.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.


CONTACT

Wittenburg 143

3862 ED NIJKERK

info@tinwinkel.nl

06 - 1185 1776

033 - 24 61096

CONTACTINFORMATIE

  Tinwinkel.nl

  Wittenburg 143

  3862 ED NIJKERK


  info@tinwinkel.nl


 06 - 1185 1776

 033 - 246 1096


 

NIEUWS


20 oktober 2020

Er staan weer nieuwe producten in onze webshop!


3 juli 2020

We hebben weer nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment

BETAALMOGELIJKHEDEN


Bij aankopen uit de webshop kunt u online betalen met onder andere uw creditcard  en Ideal. Zakelijke betalingen worden gefactureerd.

Copyright © 2018 alle rechten voorbehouden - tinwinkel.nl   |   Home   |     tinwinkel.nl is onderdeel van Graphic Sound VOF