Cadeaubon

CADEAUBON


Het is vaak lastig om voor een bijzondere gelegenheid een mooi en origineel geschenk te vinden. Een smaakvol cadeau is namelijk erg persoonlijk. Zeker als het gaat om bijvoorbeeld een aantal medewerkers. Wat kun je nu bedenken wat bij iedereen in de smaak valt? Wij maken het u gemakkelijk. Bij Tinwinkel.nl kunt u cadeaubonnen bestellen van 10, 20 en 50 euro (inclusief btw).   Een cadeaubon van  Tinwinkel.nl kunt u geven voor elke gelegenheid. Voor een zakenrelatie  of personeel. Of voor die aardige buurvrouw die altijd op uw kinderen past... Voor een verjaardag of zomaar, voor die lieve broer of zus, vader of moeder. Voor iedereen die houdt van een exclusief en unieke cadeau! Onze ervaring is dat  de cadeaubon van Tinwinkel.nl een           ideale uitkomst is en zeer word gewaardeerd. Vragen? Stuur ons even een berichtje.


Een relatiegeschenk met emotie en gevoel...

Met de cadeaubon van Tinwinkel.nl geeft u niet zomaar een bon cadeau. U geeft een uniek geschenk met gevoel. Origineel en exclusief.  Of, zoals een klant onlangs tegen ons zei:


"Een zeer gewaardeerd geschenk voor mijn klanten.

Ze zien dat wij iets origineels en exclusiefs zoeken, iets waar we tijd in hebben gestoken.

Echt een relatiegeschenk met emotie en gevoel".


We zijn  uiteraard erg trots op een reactie zoals dit. Dit soort reacties motiveert ons om voortdurend na te denken over nieuwe exclusieve en betaalbare ontwerpen waarbij we ook altijd open staan voor suggesties.


Gepersonaliseerde cadeaubon

Wilt u de cadeaubon een persoonlijke ‘touch’ meegeven? Bijvoorbeeld door een persoonlijke tekst of het logo van uw bedrijf toe te voegen? Wilt u het bedrag aanpassen? Onze grafische afdeling past dit graag voor u aan. Zonder extra kosten!


CONTACTINFORMATIE

  Tinwinkel.nl

  Wittenburg 143

  3862 ED NIJKERK


  info@tinwinkel.nl


 06 - 1185 1776

 033 - 246 1096


 

NIEUWS


20 oktober 2020

Er staan weer nieuwe producten in onze webshop!


3 juli 2020

We hebben weer nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment

BETAALMOGELIJKHEDEN


Bij aankopen uit de webshop kunt u online betalen met onder andere uw creditcard  en Ideal. Zakelijke betalingen worden gefactureerd.

Copyright © 2018 alle rechten voorbehouden - tinwinkel.nl   |   Home   |     tinwinkel.nl is onderdeel van Graphic Sound VOF